BACA DULU SEBELUM ORDER

Sunday, October 3, 2010

INNER MUNCUNG!!

NEW!!!!
INNER MUNCUNG
Material : Jersey

Hanya RM 8!!!
(Jualan Borong Juga Diterima)

-ALL AVAILABLE-










19 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

sis
saya nak book mi5 and mi6
nanti post camane saya nak bank in yer

ross said...

salam...cm ner nk order inner ksong tuh...sy bmnat nk bli inner tuh..wrna pink lembut dan wrna itam..TQ..*_*

Alis said...

Hai Qila,
sy dah terima inner ni dan sy ingat nak komen sini utk review. Sy puas hati dengan kualiti inner ni dan materialnya (jersey).jahitan pun kemas.memandangkan muka sy besar sikit jadi sy kena tetas la sikit jahitan tu sebab nanti rasa tercekik pulak.kalau tak tetas pun inner tu tetap muncung macam gambar model tu tapi sy xmau rasa tercekik tu pasal tetas sikit tapi secara keseluruhannya sy puas hati dan berbaloi utk beli.

FCF(QILA) said...

Alis..tq ya dear..alhmdulillah qila dpt puas kn ati alis n my cstmer yg lain n yg byk bg support kt qila..so tqvm yea..nnt sooping2 lg taw kt cni..=))

Anonymous said...

Qila,

Bila inner muncung tu nak re-stock balik? hari-hari saya tunggu tau...

FCF(QILA) said...

alorr syg..next week qila restock lg k..tggu taww..

Anonymous said...

saye nk beli inner muncung tuh... dah habis ker...xada jual lagi ker...

Funky Chic said...

ada dear..isi form dlu k..nnt qila reply email..=)

xaxa said...

qila . . cane nak jadi dealer ?
ble pm sy x ?

sitizalehakamis@yahoo.com

Nurakma said...

ada lagi x inner muncung nie??

FCF(QILA) said...

nur akma : ada lg yunk..

sofie said...

kaler hitam ada tak??

FCF(QILA) said...

sofia : ada yunk..bole trus isi form k..=)

sofie said...

salam..da dapat inner..nice..sangat puas hati..TQ

izma said...

dear,
i ade buat order,tp xde reply pn....

missz eza said...

qila-eza berminat nk bli innner muncung nih yg wana biru 2..tp lau nk bli face 2 face bleh kn coz dkt je location ngn qila.

Chocholuvelonna said...

boleh dpt iner ni dlm masa 2 hari x?saya kat kulim...

hudaa.udey said...

nak tnye la sis,lau beli borong kira mcm mana? postage sama jugak ke?

FCF(QILA) said...

huda : utk borong RM66 termasok postage utk 10 lai, rm96 termasok postage utk sekodi..

Related Posts with Thumbnails